Regnbue ringspil til Aarhus Pride

Da der lørdag den 6. juni 2015 var Aarhus Pride deltog vi med en stand, hvor den eneste dildo, vi havde taget med var rengbuefarvet og ikke til salg. Den var nemlig til at kaste ringe efter. Vi havde taget en kæmpe kasse med, som var fyldt med alverdens sjove ting og som havde fået navnet: Præmie kassen! Det var meningen at alle, der fik 2 ud af 6 ringe omkring dildoen, måtte tage en præmie i kassen. Men vi kunne ikke dy os for at dele flere trøstepræmier ud. Så der endte med at gå mange flere vindere fra vores stand end der kom ringe omkring dildoen. Vi havde en helt særlig præmiekasse med til børn, der ville prøve kræfter med ringspillet. Nemlig en kasse med lakridspiber.

Borgmesteren til Aarhus Pride

Aarhus Pride har kun et par år på bagen, men det er allerede blevet en stor succes, der får meget opbakning af hele byen. Og det er en tradition at borgmesteren kommer og holder en tale til alle deltagerne. Så det gjorde han selvfølgelig også i år. Bagefter var han en tur rundt på pladsen og se de forskellige stande. Trods en presset tidsplan kunne han ikke modstå fristelsen for lige at kaste med ringe efter regnbue dildoen, da han nåede til vores stand. Hvor mange ringe han ramte omkring dildoen, vil vi ikke afslører. 

Vi havde i det hele taget en masse fornemme besøg i vores stand. Det var en stor fornøjelse for os at deltage i denne fest. Så en stor tak fra os til Aarhus Pride og alle de dejlige mennesker, der var med til at sætte en fantastisk stemning på vores stand. 

Læs mere om Aarhus Pride på deres hjemmeside: aarhuspride.dk