Kama Sutra: Kærlighedsvisdom

Kama Sutra er en ældgammel bog om kærlighed, sex og nydelse. Den er lige så relevant i dag, som da den blev skrevet for 1700 år siden. Det er langt mere end, en håndbog med seksuelle stillinger. Kama Sutra blev skrevet af Mallanaga Vatsyayana i Indien. Han var en from og respekteret mand, som mente at seksuel viden ville skabe en lykkelig forening. Den ultimative harmoni mellem mand og kvinde.

Tilfredsstil din partner med Kama Sutra

Hans idé om lykkelig forening indebær ikke at den seksuelle nydelse skulle måles, men at det var lykkes mellem to individer. Han lagde stor vægt på tilfredsstillelse af partneren, tilfredsstillelse er vigtigere end selve akten. Han beskriver blandt andet i bogen, hvordan mænd med for tidlig sædafgang, kan tilfredsstille deres kvinde med fingrene, tungen eller dildo inden de når til selve samlejet.

Kama Sutra blev skrevet for at fremme ægteskabelig lykke og formålet var at skabe et harmonisk forhold, der varede resten af livet. Kama Sutra lægger blandt andet stor vægt på sensualitet øvelser, hvor man udforsker hinandens kroppe og vækker sanserne i hele kroppen, uden at bevæge sig i det intime område.

”Det, der gavner kroppen, gavner elskoven”

Vatsyayana anbefalede både diæter og øvelser, der er baseret på, at det seksuelle hænger sammen med kroppens helhedstilstand. Bogen giver både kundskaber til sengen, men også til hjernen og kroppen som helhed, så man opnår lykke i alle livets aspekter: Fysisk, mentalt, følelsesmæssigt, socialt og psykologisk. Kama Sutra’s motto er: ”Det, der gavner kroppen, gavner elskoven”.

Kama Sutra lærer os ikke bare om sex, men også om, hvordan vi skal forberede os på sex. Den fremhæver både forspillet og andre elementer, der er vigtige forberedelser til sex, så som bade, pleje kroppen og sætte den rigtige stemning. Elskov kræver jeres fulde opmærksomhed, så alle forstyrrende elementer skal fjernes, som en del af forberedelsen. Intim nærhed og kontakt finder ikke altid sted i det intime område.

Kama Sutra indeholder alle former for sex: Onani, oralsex, analsex, homoseksuel kærlighed og selv sexlegetøj. Der er beskrevet 22 sexstillinger, så der er masser at give sig i kast med. I skal ikke være bange for at eksperimenter, selvom nogle af stillingerne virker svære, på grænsen til umulige. Vatsyayana var stor fortaler for brug af sexlegetøj og han ville havde været begejstret for at se det raffineret udvalg, der findes i dag.