Guide til at give din mand et lækkert handjob

Handjob skal være vådt

Først og fremmest skal det være rigtig vådt. Så frem med glidecremen eller brug spyt, jo vådere jo bedre.

Tag hårdt fat (selvfølgelig ikke så det gør ondt) helt nede ved roden. Brug den anden hånd, til at gnide opad. Ikke noget med frem og tilbage. Gnid op, slip, også forfra. Skift hånd så at når du slipper med den ene, starter den anden ned fra roden.

En anden teknik er, at du kan tage hårdt fat om roden med den ene hånd. Bruge den anden, til at igen at gnide opad. Men denne gang med en mere vridende bevægelse. Massere opad og forsigtigt ned igen, stadig gerne med den vridende bevægelse og så hårdt opad igen. Det er selvfølgelig forskelligt fra mand til mand, hvor hårdt man kan lide, men prøv at eksperimentere lidt med det. Men du skal som regel ikke være bange for, at tage godt fat. Med denne teknik, kan man også dreje forhuden helt op over penis hovedet, så forhuden bliver masseret.

En tredje teknik er, at du kan placere begge dine hænder, på hver side af hans penis og “rulle” opad, som når man laver ild med en pind. En ekstra bonus til din mand, kunne være at du stimulere hans prostatakirtel, imens du massere hans penis. Prostatakirtelen går også under navnet mandens G-punkt. Man kan sagtens stimulere dette punkt, uden at skulle penetrere manden analt, hvis din mand enten ikke har lyst til dette, eller ikke er klar endnu. Man kan stimulere ved at presse en knyttet hånd, ind i mellemkødet og massere og dreje med knoerne (det er det lille bløde stykke, der er mellem mandens pund og endetarmsåbning). Det kræver måske lidt øvelse, men før du ved af det, sender du din mand af sted i en lækker orgasme.

Husk at variere, brug hele din krop og lad ham se dig tag styringen. Ingen slatne hænder (penis kan tåle en del) og lad det være vådt, meget vådt!