Gode råd til analsex

Analsex kan give enormt meget nydelse, men der er lige et par ting man skal være opmærksom på.

Hygiejne er vigtigt, så der ikke spædes bakterier. Hvis der føres en finger op analt, så brug et finger kondom. Når et sexlegetøj er færdig med at blive brugt, så det lægges væk, hvis legen forsætter vaginalt. Efter samlejet, skal alt analt sexlegetøj gøres grundigt rent under varmt vand og med mild sæbe. Der kan fås anal skyller, så man kan vaske det nederste stykke af endetarmen.

Alt der føres op analt, skal have en stopklods i form af en bredere base end det tykkeste sted på produktet. Vi har en indbygget vakuum, der kan suge ting op i endetarmen, hvis man ikke passer på. Derfor er det meget vigtigt, der er noget til at holde produktet tilbage.

Analsex er for alle…

Analsex bliver mere og mere normalt og flere dyrker det, både mænd og kvinder. Det er bestemt ikke længere forbeholdt de homoseksuelle mænd. Det er også blevet meget mindre tabu end det var for 15 år siden, selvom det også blev dyrket meget før i tiden, da aborten var forbudt. Det blev brugt for ikke at gøre kvinderne gravid. Det er ikke noget uanstændigt ved analsex, det kan bruges som en udvidelse af sexlivet og tilføje det endnu mere nydelse.

Kvinder har ikke et bestemt punkt analt, men kan stadig opnå en anal orgasme, da det nederste af endetarmen er en erogen zone fyldt med nerveender. Mændene har deres g-punkt ved prostata, som sidder cirka 4 cm oppe analt på dem. Det er faktisk nemmere for mænd at nå deres g-punkt med en finger end at klø sig på ryggen.

…Men I skal være enige om det

Det skal være et fælles ønske, hvis man dyrker analsex. Det kan ikke være en gave, kvinden giver sin mand. Det kræver respekt og tryghed ved partneren. Der kan være frygt for at det gør ondt, men man skal lægges frygten fra sig, for ellers bliver den selvopfyldende og så kommer det til at gøre ondt.

Brug masser af glidecreme, gerne en der er ekstra drøj. Brug meget tid på forspillet, så I er godt tændte. Start i den små. Lad være med at tro, det kan fungere som på pornofilm, hvor manden rykker hende rundt og banker sit store lem op i hende analt. Åbningen skal udvides lidt efter lidt. Så start med et lille buttplug, hvor soklen er er lidt bredere, så åbningen bliver udvidet. Det er også en god idé at stimulerer klitoris på kvinden, eller mellemkødet bag pungen på manden samtidig med indførelsen, da det får personen til at slappe mere af i musklerne.

Ved onani kan det være et ekstra kick for manden at bruge en analkæde. Hvis han langsomt trækker de første par kugler ud når han nærmer sig klimaks og hurtigt trækker de sidste ud lige før klimaks, kan han opleve helt fantastiske orgasmer. I de fleste analkæder kan der sættes en lille bullet i ringen, så man får en ekstra nydelse af vibrationer. Buttplugs fås både med og uden vibrationer, det er en smagssag, hvad man foretrækker. Dem uden vibrationer er ofte så diskrete, at man kan bruge dem i offentligheden uden andre opdager det. B Balls er et af Fun Factorys nyere modeller inden for analt legetøj. Den har kugler indeni, som giver en lydløs tappende stimulering, når man bevæger sig.