Eksplodere i orgasme med mørk chokolade og fiskeolie

Der er mange kvinder, der kan have svært ved at opnå orgasme. Det kan skyldes flere ting, men alle kvinder er i stand til at lære deres kroppe, at få både klitoris og vaginale orgasmer. Det er først og fremmest vigtigt, at man slapper af og ikke jagter orgasmen. Nyd i stedet for legen og nærværet med enten dig selv eller en partner. Forsøg at fokuser dine tanker på de steder, der bliver stimuleret, mærk de følelser berøringen giver, og giv dig selv hen i nydelsen. Slip hverdagens stress og jag, og lad varmen skylle alle bekymringer ud af din krop ved hver berøring.

Hjælp kroppen på vej

Der er mange måder at hjælpe kroppen på vej, til nemmere at opnå orgasmer og øge libido. Som nævnt i et tidligere indlæg kan træning af bækkenbundsmusklerne gøre, at man oftere opnår orgasme. Og tilmed kan være er mere intense.

Sørg for at tage tid til at forkæle dig selv, gerne mindst en aften om ugen, hvor du slapper af og vækker dine sanser. Kan du lide at læse? Så læs erotiske noveller, mens du nusser dig selv med en fjer i nakken eller andre erogene zoner, der ikke sidder intime. Er du til lange bade? Så fyld badekaret, tænd duftlys og lad dig synke ned i det varme vand.

Der er mange muligheder og du ved bedst selv, hvad du fortrækker, og hvad der får dig til at slappe mest af. I en afslappet tilstand kan du lede dine tanker hen på, hvad du godt kunne tænke dig at prøve seksuelt, og hvad dine fantasier er. Jo bedre du kender dine lyster, jo nemmere er det også at få dem opfyldt. Hvis nogle fantasier eller lyster skræmmer dig, så tænk over hvorfor. Jo bedre du kender dine behov, jo nemmere bliver det at opfylde dem. Og jo mere du leder dine tanker hen på dine lyster, jo mere dopamin frigives i din hjerne og øger din libido.

Orgasme i stedet for depression

Ved daglig indtagelse af fiskeolie hjælpes dopaminen til at blive i hjernen længere tid. Det er bevist at fiskeolie også er godt mod depression og aggression, som da bestemt kan lægge en dæmper på en kvindes sexlyst. Dopamin øger ikke kun kvindes sexlyst, men den gør også nydelsen større. Den nemmeste måde at få den rette mængde fiskeolie, er ved at indtage kapsler.

En god mørk chokolade kan give samme glædesfølelse som at være forelsket, netop fordi den også frigiver meget dopamin. Er du på slankekur og vil derfor ikke tillader dig selv nydelsen af chokolade? Så tænk lige over hvor mange kalorier du forbrænder ved regelmæssig god sex, og find motivationen den vej.

Men det er ikke nok kun at have masser af dopamin, der skal også serotonin til, da det er det stof, der hjælper os til at håndtere stress, regulere vores appetit og giver os mere energi. Derfor har det også en afgørende effekt på vores humør. Faktisk sover vi dårligere, hvis vores serotonin-niveauet er lavt. En god måde at opretholde et højt serotonin-niveau, er ved at holde sig fra koffein og sukker. Begge dele giver kunstig energi.

Kvinders sexdrive

Kvinder har også brug for testosteron i kroppen for at mærke deres lyst, deres sexdrive. Det er det mandlige hormon, men begge køn har brug for den rigtige balance af testosteron og østrogen i kroppen. Og præcis som mænd, falder produktionen af testosteron hos kvinder, når de bliver ældre. Testosteron får kvinder til at tænke på sex og orgasmer. Det får også deres klitoris til hurtigere at blive hård og det gør deres orgasmer stærkere, samtidig med det giver lyst til flere orgasmer. Den nemmeste måde at få mere testosteron i kosten, er ved at spise mættet fedt. Der findes store mængder af naturlig mættet fedt i blandt andet ost, smør og fedtholdigt kød, men også i sådan noget som kokosolie og chokolade.