10 tips til cunnilingus – Oralsex

Cunnilingus ordet kommer fra de latinske ord cunnus, som betyder det kvindelige kønsorgan, og lingere, som betyder slikke. Det betyder altså på godt dansk at slikke en kvindes kønsorgan. Ofte bliver ordet oralsex brugt, som også dækker over blowjobs til mænd. Som heteroseksuel mand eller lesbisk/biseksuel kvinde er det slet ikke dumt at kunne et par tricks inden for denne kunstart.

Cunnilingus tips nr. 1

Tag en isterning i munden, og sut med dine kolde læber omkring klitoris. Når isterningen er smeltet til halv størrelse, lader du den glide ud af munden og fanger den med dine finger, ved hendes “indgang”, hvor du blidt fører den og dine finger op i hende. Leg med isterningen på hendes skedevæg, mens dine læber suger omkring hendes klitoris.

Cunnilingus tips nr. 2

Leg blidt med klitoris med din tunge, mens du har 2 finger, som du krydser, oppe i hendes skede. Rotere fingerne. fra side til side indeni hende.

Cunnilingus tips nr. 3

Lad en brumme lyd med munden, mens du har dine læber omkring hendes klitoris. Det giver en vibrerende effekt.

Cunnilingus tips nr. 4

Start med at feje din tunge, fra side til side hen over klitoris. Gå så over til cirkelbevægelser, rundt om klitoris. Slut af med at suge på klitoris, som var det et sugerør, indtil hun når klimaks.

Cunnilingus tips nr. 5

Giv hende tripel nydesle, ved at slikke hendes klitoris, stimulere hendes g-punkt med en vibrator og massager hendes anus med en finger.

Cunnilingus tips nr. 6

Massager hendes venusbjerg i cirkelbevægelser, med 3 finger. Mens du slikker hendes klitoris, med indersiden, af din tunge.

Cunnilingus tips nr. 7

Spred hendes skamlæber. Gør din tunge fast og føre den ind og ud, af hendes vaginale åbning, i en Cha Cha ligende rytme: slow, slow, quick, quick, slow.

Cunnilingus tips nr. 8

Få hende i doggy style og slik hende så hele vejen fra klitoris, hen over hendes vaginale åbning og op til hendes anus. Brug en flad, blød tunge hen over det vaginale område, men gør tungen mere spids og hård, når du når til mellemkødet mellem skeden og anus.

Cunnilingus tips nr. 9

Slik, kys og småbid (ikke hårdt!) hendes skamlæber på drillende facon, men hold dig fra området mellem skamlæberne, indtil hun ikke kan holde det ud mere. Når hun presser sit underliv mod dig, lægger du en hånd ind under hendes baller, så du hæver hende en smule. Giv så hendes skede de vildeste tungekys.

Cunnilingus tips nr. 10

Brug din tommel og pegefinger, til blidt at massager hendes brystvorter i en roterende bevægelse, mens du slikker hendes klitoris.

Hvis du også vil læse vores Tips & tricks til blowjos, så klik her